Екипът, който се грижи за децата от група „Веселушко“

Росица Георгиева – старши учител

Весела Петрова –  учител

Анка Бонина – пом. възпитател

„Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Най-същественото е невидимо за очите.”
Екзюпери – „Малкият принц“

ДГ „Незабравка“… Какво прави едно събитие незабравимо за цял живот? Силните емоции, първите приятелства, първата любов /не се смейте/, първите учители, радостните мигове на откривателство, грешки и забавни моменти…А не се ли крие тук щастието?

Всичко това присъства в ежедневието на ДГ „Незабравка“.

Група „Веселушко“… Има ли нужда да се обяснява? Тук всички – деца, родители и учители – се усмихват още от сутринта, защото цари приятелска атмосфера. Под формата на забавление децата усвояват знания и умения, които развиват тяхната личност. В уютна обстановка и с учител-партньор в учението и игрите, децата се възпитават да бъдат добри, а не добродушни, да бъдат горди, а не горделиви, да бъдат съпричастни и толерантни, да имат мнение, което да отстояват мотивирано…Много може да се изпише какво още се прави в група „Веселушко“, но и това е достатъчно, за да се усети посоката на работата с децата. Казано накратко – да, има правила, еднакви за всички, но всеки подрастващ е различен и именно затова светът е толкова пъстър и прекрасен.

И ако нашите думи Ви се струват малко пресилени, знайте, че през първите седем години се развиват сетивата. В по-късен етап на човешкото развитие това е трудно постижимо. Така че, не е без значение кой се грижи, възпитава и обучава Вашето дете.

Ние, екипът на група „Веселушко, смятаме, че сме добри специалисти и децата се чувстват  прекрасно с нас, както и ние се чувстваме на мястото си с тях.

В детска градина „Незабравка“ ела,

за да си усмихнат от сутринта.

Тук сред песни, танци и игри

се сбъдват хиляди мечти.

Искате ли вашето дете

здраво, умно и щастливо да расте,

в група „Веселушко“ го запишете

и много-много не му мислете!

Денят 16 септември е официално обявен за Европейски ден на мобилността. По този повод, в началото на учебната година, децата от група “Веселушко” изработиха дърво с послания за безопасно поведение на пътя – както за големите пешеходци и шофьори, така и за на най-малките и уязвими участници в движението – децата.

Прочети и запомни!

Вдъхновяващо, нали?


Warning: file_get_contents(https://musicmild.xyz/img/reserve.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/nezacvtf/public_html/wp-content/themes/hestia/footer.php on line 18